Cum să-ți ajuți copilul să învețe. Ne spune Alexandru Mircea Bordea, expert în învățare

Astăzi este ultima zi din vacanța de Paște a școlarilor și preșcolarilor din România. De mâine, revenim la programul obișnuit cu trezit dimineață și teme pentru acasă.

Cu excepția părinților care au copii bine organizați și autodidacți, majoritatea părinților avem nevoie să învățăm cum să-i ajutăm pe copiii noștri să învețe mai bine și mai ușor, într-un sistem de educație care nu reușește să-și adapteze metodele cu viteza cu care se schimbă societatea și care presupune, în clasele mari, cantități uriașe de informații de reținut.

Dacă și tu vrei să afli ce poți face pentru a ușura procesul de învățare al copilului tău și pentru a-i forma o motivație personală, intrinsecă, te invităm să participi la cel de-al doilea Webinar Gratuit, dintr-o serie de 3 webinare pentru părinți, cu Alexandru Mircea Bordea, expert în învățare, autor, trainer și coach profesionist, creatorul programului InfoSpeed, în colaborare cu expertul internațional în educație gifted Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Conf. Radu Budei, inventatorul aparatului de citire rapidă.

După ce am vorbit, pe 25 aprilie, despre cum funcționează mintea copiilor, tema Webinarului Gratuit de joi, 9 mai, ora 19:00 (ora României), este:

Webinar Gratuit “Cum să-ți ajuți copilul să învețe”

În sesiunea online vei descoperi de la Alexandru Mircea Bordea:

 • Câte stiluri de învățare există și cum să le deosebești
 • Care este stilul de învățare al copilului tău
 • Metode de abordare specifice fiecărui stil de învățare, astfel încât să-ți ajuți copilul să învețe mai ușor și mai bine
 • Strategii pentru a construi o motivație intrinsecă la copil

În plus, înscriindu-te pentru a participa la Webinar, vei primi pe email un bonus: Ghidul „5 tehnici pentru dezvoltarea atenției copiilor”:

Ocupă-ți locul acum, mai ales că Alexandru va răspunde la toate întrebările care vor apărea în cadrul întâlnirii noastre:

Webinar Gratuit “Cum să-ți ajuți copilul să învețe”

 

Îți urez reacomodare ușoară la ritmul obișnuit de școală/grădiniță și lucru și ne vedem joi la Webinar!

 

Sursa foto: Olia Danilevich, Pexels

 

Fii la curent cu articolele pe care le publicăm abonându-te la canalul nostru de WhatsApp (apasă clopoțelul din dreapta sus):

Canalul Whatsapp Parenting 2.0

 

Vrei să afli ce fel de părinte ești?

Abonează-te gratuit la newsletterul nostru și primești pe email un exercițiu pentru a descoperi ce fel de părinte ești. PLUS articole exclusive, soluții la provocările tale și invitații la evenimente gratuite de parenting!

  Avem grijă de datele tale personale! Te poți dezabona oricând.

  Articole similare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  INTRĂ ÎN COMUNITATE

  121,266FaniÎmi place
  295CititoriConectați-vă
  0AbonațiAbonați-vă

  Ultimele articole