Maratonul Educației Alternative, pe 3 septembrie, în București

Maratonul Educației Alternative va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, între orele 11:00-18:00, în Parcul Romniceanu-Cotroceni din București, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

Evenimentul, organizat de Asociația PlaYouth, are, pe lângă învățarea prin joc și artă, și obiectivul caritabil de a contribui la implementarea proiectului „Biblioteca cu speranță” destinat copiilor din zonele defavorizate. În cadrul acestui proiect, vor fi adunate rechizite școlare, ghiozdane și materiale educaționale pentru 500 de copii din zonele sărace ale Bucureștiului, în cadrul Caravanei ABECEDAR.

Maratonul Educației este un eveniment de o zi adresat copiilor de 5-14 ani și părinților acestora. Copiii vor descoperi 8 zone cu 36 de ateliere diferite de artă, știință, reciclare creativă, hand made, mișcare și teatru. Astfel, copiii vor avea ocazia să-și descopere pasiunile testându-le și să-și facă prieteni noi. Totodată, copiii din centrele de asistență socială se vor bucură de o zi frumoasă.

Programul cuprinde multe activități creative și educative pentru cei mici și cei mari, începând de la modelaj în lut și pictură cu nisip colorat până la ateliere de astronomie și chimie distractivă.

Mai multe informații despre activitățile care se vor desfășura în cadrul evenimentului sunt prezentate pe Pagina de Facebook a evenimentului.

Biletul de participare la Maratonul Educației Alternative constă într-o carte pentru biblioteca copiilor și câteva rechizite școlare pe care să le aduci în ziua evenimentului, dacă dorești să participi.

Înscrierea se face completând acest formular.

Asociația PlaYouth aduce jocul, arta și bucuria în educația și dezvoltarea copiilor prin organizarea de activități educativ-creative atât pentru copii, la care pot participa și părinții, cât și pentru părinți sau profesori.

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

INTRĂ ÎN COMUNITATE

121,423FaniÎmi place
274CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole