Descarcă GRATUIT Advent Calendar 2022 pentru părinții cu copii fericiți

Astăzi avem vești bune! Calendarul de Crăciun pentru părinții cu copii fericiți ediția 2022 este gata să fie descărcat și să îmbogățească viețile părinților și mai ales ale copiilor!

În fiecare an, din 2018 încoace, creez și ofer acest cadou părinților din comunitatea noastră. Așadar, sunt entuziasmată de a cincea ediție a acestui Calendar!

Tema în jurul căreia se concentrează Advent Calendarul din acest an este: Cuvintele pe care copilul are nevoie să le audă pentru a se simți liniștit, în siguranță și pentru a se dezvolta armonios și echilibrat.

Te invit să descarci chiar acum Calendarul apăsând pe butonul de mai jos:

ADVENT CALENDAR 2022 PENTRU PĂRINȚII CU COPII FERICIȚI

 

Știm deja că starea interioară a copilului (emoții, convingeri, tipare de comportament, strategii de acțiune, moduri de a reacționa etc.) depinde într-o foarte mare măsură de părinții lui sau de figurile parentale (alte persoane care pot lua locul părinților în mintea copilului, atunci când părinții lipsesc complet sau în cea mai mare parte a timpului).

Copilul se simte în siguranță, liniștit, încrezător, curajos, special, puternic și echilibrat atunci când primește anumite mesaje și semnale de la părinți în acest sens.

Lucrând cu adulții în procese de Coaching unu la unu, am văzut de nenumărate ori cât de mare era nevoia copiilor care au fost acești adulți de a auzi de la părinții lor anumite cuvinte care să-i ajute să se simtă iubiți și acceptați așa cum sunt, validați, apreciați, încurajați, protejați, susținuți, înțeleși, văzuți și auziți.

Pornind de la experiențele persoanelor cu care lucrez, de la nevoile mele din copilărie și de la recomandările specialiștilor români și internaționali în parenting am gândit acest Calendar de Crăciun ca să ne ajute să le oferim copiilor noștri ceea ce au nevoie pe plan emoțional. E vorba de acele lucruri pe care poate că mulți dintre noi nu le-am primit, nu le-am auzit și care ar fi făcut o mare diferență pentru noi. 

Vestea bună este că noi putem alege să facem altfel decât au făcut părinții noștri. 

Noi le putem spune ACUM copiilor noștri cuvintele pe care nu le-am auzit de la părinții noștri, deși aveam nevoie de ele și poate că, în sinea noastră, încă tânjim după ele.

Așadar, iată ce vei primi descărcând Calendarul de Crăciun Parenting 2.0 din 2022: 

  • 25 de lucruri de făcut cu copilul în perioada 1-25 decembrie 
  • Dintre acestea, 17 sunt cuvinte și fraze pe care copilul are nevoie să le audă pentru a se dezvolta armonios
  • Construiești baza de siguranță și autonomia emoțională a copilului tău
  • Îi transmiți copilului iubirea necondiționată, acceptare, înțelegere, prezență, atenție, optimism, încredere, siguranță, protecție, susținere, respect
  • Pe măsură ce urmezi sugestiile din Calendar, copilul va deveni mai liniștit, mai atent, mai cooperant, mai curios, mai autonom
  • Îți îmbunătățești vizibil relația cu copilul, până de Crăciun

Dacă îți place abordarea din acest Calendar, te invit să-l descarci acum de pe pagina care se va deschide după ce vei apăsa pe link:

ADVENT CALENDAR 2022 PENTRU PĂRINȚII CU COPII FERICIȚI

 

Calendarul este în format pdf și poate fi scos la imprimantă atât color, cât și alb-negru – arată bine în ambele variante.

După ce îl descarci, îl poți pune pe frigider, în agendă sau într-un alt loc vizibil pentru tine, astfel încât să-ți iei doza zilnică de inspirație. Iar pe măsură ce aplici temele din Calendar, te vei bucura de transformarea relației cu copilul/copiii!

Dacă îți place acest calendar, te încurajez să trimiți linkul articolului și altor părinți, pentru a se bucura și ei de acest cadou!

Îți doresc să vă bucurați de zile frumoase în familie pe tot parcursul lunii decembrie!

 

Sursa foto background: Pixabay, prelucrare Parenting 2.0

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

INTRĂ ÎN COMUNITATE

121,171FaniÎmi place
257CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole