Cum pregătești copilul pentru examene. Motivație și eficiență fără stres

Odată cu începerea școlii, indiferent dacă o fac la stat, la privat sau în homeschooling, copiii sunt puși invariabil în situația de a da teste, evaluări și, desigur, examene menite să le testeze cunoștințele.

Iar la finalul fiecărui ciclu școlar, examenele capătă o importanță crucială, deoarece de rezultatele obținute depinde continuarea parcursului educațional al copilului: va intra sau nu la un gimnaziu bun, la un liceu bun sau la facultatea dorită.

Tocmai deoarece miza este atât de mare, avem nevoie să cunoaștem modalități concrete de a ne ajuta copiii să se pregătească în mod eficient pentru examene.

De aceea, te invit la Webinarul Gratuit pe această temă, în cadrul căruia vei descoperi de la Alexandru Mircea Bordea, expert în învățare, autor, trainer și coach profesionist, creatorul programului InfoSpeed, în colaborare cu expertul internațional în educație gifted Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Conf. Radu Budei, inventatorul aparatului de citire rapidă:

  • Abordarea sănătoasă a părintelui care îl ajută pe copil să aibă rezultate bune la examene
  • Cum îi vorbești copilului despre examenele importante, pentru a-l motiva fără a-i induce frică sau stres
  • Un exemplu de construire a unei hărți mentale pentru o lecție, ca metodă eficientă de a reține informațiile
  • Abilitățile care fac diferența între elevii cu același nivel de cunoștințe și de pregătire

Aceste teme prezintă interes pentru tine? Atunci, ocupă-ți locul la Webinarul Gratuit, care va avea loc joi, 16 mai, ora 19:00 (ora României):

Înscriere Webinar Gratuit “Cum pregătești copilul pentru examene”

 

Este al treilea și ultimul Webinar Gratuit despre învățare, pe care îl susținem alături de Alexandru Mircea Bordea.

Așa că, dacă vrei să afli soluții eficiente de la unul dintre cei mai buni experți în învățare din România, care lucrează zi de zi cu copiii și cadrele didactice din școli private și de stat, blochează-ți seara zilei de joi în calendar și nu rata acest Webinar:

“Cum pregătești copilul pentru examene”

Unul dintre lucrurile care îți va plăcea datorită faptului că te va ajuta mult este că vei învăța de la Alexandru să faci hărți mentale, cea mai eficientă metodă de învățare care îi ajută pe copii să rețină cu ușurință informațiile dintr-o lecție.

Ca și la sesiunile precedente, Alexandru va răspunde la întrebări, așadar le poți pregăti din timp pentru a i le adresa.

Până atunci, te las să-ți ocupi locul la Webinarul nostru și îți doresc o săptămână frumoasă!

 

 

Sursa foto: Ben Mullins, Unsplash

 

 

Fii la curent cu articolele pe care le publicăm abonându-te la canalul nostru de WhatsApp (apasă clopoțelul din dreapta sus):

Canalul Whatsapp Parenting 2.0

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

INTRĂ ÎN COMUNITATE

121,266FaniÎmi place
295CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole