Psih. Raluca Anton și Dr. Mihai Craiu vin în fața părinților la MEDICAL TALKS, pe 24 octombrie

Gala MEDICAL TALKS „De la specialist la părinte” va aduce în fața părinților 8 specialiști recunoscuți în sănătatea fizică și mintală a copilului care vor oferi sfaturi și soluții avizate.

Evenimentul va avea loc pe 24 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Luceafărul din Centrul Capitalei, fiind organizat cu ocazia aniversării de un an a comunității Din grijă pentru copii.

Ce suntem noi pentru copiii noștri? Suport. Sprijin. Sursă. Scut. Inspirație. Impuls. Și lista rămâne deschisă, deoarece atribuțiile noastre în viața copiilor noștri sunt multe și importante.

Cu atâtea roluri de jucat, cu atâtea nevoi de îndeplinit și cu atâtea griji de stăvilit, ne preocupă, firesc, să înțelegem copilul în totalitatea lui, corpul, emoțiile, gândurile, și să știm ce le influențează sănătatea în mod direct.

Gala MEDICAL TALKS va celebra sănătatea, despre care se spune că este ‘mai bună decât toate” și pe care este nevoie s-o cultivăm și s-o îngrijim chiar înainte de nașterea primului copil. 

Părinții care vor participa la Gala MEDICAL TALKS vor avea ocazia să afle informații avizate de la 8 specialiști recunoscuți menite să ofere explicații și conștientizări necesare în meseria de părinte. Cu gândul la copil, participanții vor trece prin toate etapele de dezvoltare, dinainte de naștere până la adolescență, și vor vorbi despre sănătatea lui fizică și emoțională.

Iată specialiștii care le vor vorbi părinților la Gala MEDICAL TALKS, de pe 24 octombrie:

  • Dr. Raluca Anton, psihoterapeut – „Copilul conține povestea de viață a părinților, a bunicilor, a străbunicilor. Despre alt fel de moșteniri…”
  • Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru – „Grija și iubirea nemăsurată – ingrediente de bază la începutul vieții. Despre provocările primelor luni de viață ale bebelușului”
  • Dr. Victor Miron, medic specialist pediatru – „Creștem mari. Sănătatea fizică a copilului mic, de la imunitatea înnăscută, la imunitatea dobândită”
  • Dr. Adriana Nicolae, medic primar alergologie – „Viața cu alergii respiratorii și alimentare – un carusel. Obiceiuri care cresc riscul de alergii la copii”
  • Dr. Iulia Țincu, medic primar gastroenterologie pediatrică – „Microbiota intestinală – al doilea creier al corpului nostru. De ce este important un echilibru al florei intestinale pentru sănătatea copilului”
  • Dr. Alexandra Mircea, medic stomatolog – „Despre dinți, zâmbet și importanța sănătății orale”
  • Dr. Bogdan Fițiu, medic specialist psihiatrie pediatrică – „Noi și emoțiile copiilor noștri. Drumul spre pubertate și adolescență”
  • Conf. Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru – „Comunicarea cu specialistul. Cum formăm o echipă de excepție părinte-copil-specialist”

Participarea la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 65 lei, care include un cadou surpriză de luat acasă pentru fiecare participant. Valoarea integrală a încasărilor din bilete va fi direcționată în fondul Asociației „Din Grija Pentru Copii” pentru Proiectul „Gustos Și Sănătos în Farfuria din Spital”.

Asigură-ți participarea la Gala MEDICAL TALKS:

MEDICAL TALKS – De la Specialist, la Părinte

 

 

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

INTRĂ ÎN COMUNITATE

121,150FaniÎmi place
252CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole