Încă un membru pleacă din Gașca Zurli: „Au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere”

Încă un membru al trupei de spectacole Gașca Zurli, fondată de Mirela Retegan, și-a anunțat plecarea. Este vorba despre Răzvan Marina, cunoscut ca Truli și ca Tura Vura.

Acesta a făcut anunțul într-o postare pe contul de Facebook, la o zi după ce Vero Căliman, cea care a reprezentat-o pe Fetița Zurli, a vorbit despre decizia sa de a părăsi Gașca Zurli și după anunțarea demisiei și de către Ionuț Varodi, Bucătărașul Lulu.

Sursa foto: Facebook Gasca Zurli

Răzvan Marina a spus că, deși a evoluat mult în cei 13 ani petrecuți în Gașca Zurli, au fost și momente neplăcute prin care a fost nevoit să treacă.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, actorul a spus că, în continuare, se va dedica meseriei sale de actor, precum și firmei sale de organizare de evenimente.

Citește și:

Fetița Zurli pleacă de la Gașca Zurli: „Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze”

Prezentatoarea mascotelor în spectacolele Gașca Zurli devine Maya, fiica Mirelei Retegan

Redăm mai jos anunțul făcut de Răzvan Marina:

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum.

În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere.

Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România.

În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către @eracoolevents , proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente.

Vă mulțumesc!”

Reacția Mirelei Retegan după anunțarea plecărilor din Gașca Zurli

Aseară, după anunțarea demisiei de către Răzvan Marina, Mirela Retegan, fondatoarea trupei de spectacole Gașca Zurli, a dezvăluit ce se va întâmpla în continuare cu proiectul în contextul acestor schimbări. Detalii, aici:

Ce se va întâmpla cu Gașca Zurli după plecarea Fetiței Zurli și a altor membri. Mirela Retegan: „Vin la voi, oameni mari, cu o mare rugăminte”

 

Citește și:

„Fetița Zurli mi-a adus vindecare.” Drama neștiută a lui Vero Căliman, celebra Fetița Zurli

9 alternative la pedepse care chiar funcționează. Cum corectăm greșelile copilului prin metode pozitive [VIDEO]

 

Sursa foto: Facebook Gasca Zurli

 

Fii la curent cu articolele pe care le publicăm abonându-te la canalul nostru de WhatsApp (apasă clopoțelul din dreapta sus):

Canalul Whatsapp Parenting 2.0

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

INTRĂ ÎN COMUNITATE

121,281FaniÎmi place
295CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole