Prezentatoarea mascotelor în spectacolele Gașca Zurli devine Maya, fiica Mirelei Retegan

Maya, fiica Mirelei Retegan, va fi prezentatoarea mascotelor în spectacolele Gașca Zurli. Anunțul a fost făcut, zilele trecute, de Mirela Retegan, fondatoarea trupei de spectacole.

„Maya s-a întors acasă și și-a dorit să revină în Universul Zurli. De data asta, urcă pe scenă în calitate de prezentatoare pentru Mascotele Zurli. O prezentatoare mult mai proaspătă, mai talentată, mai jucăușă decât mine. Copiii vin la ea ca la un magnet, iar Maya știe cum să-i facă să se simtă speciali”, a scris Mirela Retegan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Maya Sorian are 23 de ani și este fiica Mirelei Retegan și a compozitorului Cornel Sorian, stabilit la Londra.

Primul spectacol cu participarea Mayei în rolul de prezentatoare se numește „Bucurie în farfurie” și va avea loc pe 29 octombrie, urcă pe scenă la Teatrul Rapsodia de pe Lipscani. Biletele s-au vândut deja, doritorii putându-și asigura participarea la al doilea spectacol, pe 4 noiembrie.

Potrivit fondatoarei Gașca Zurli, acest spectacol „îi învață pe copii și le reamintește părinților că masa poate să devină un eveniment plăcut și că e important ce mâncăm, cum mâncăm, cât mâncăm dar, mai ales, în ce atmosferă mâncăm”.

Citește și:

Mirela Retegan: „Sunt o mamă imperfectă pentru standardele sociale”

„Dincolo de orice examen, îi vreți sănătoși”. Mirela Retegan spune cum s-a îmbolnăvit din cauza stresului legat de școală

De ce a luat Mirela Retegan această decizie

Mirela Retegan a explicat care este motivul pentru care a luat decizia de a-i oferi fiicei sale rolul în reprezentațiile Găștii Zurli: „I-am dat pe mână cel mai drag rol al meu, pentru că Maya iubește Zurli, trăiește Zurli și respiră Zurli. Cunoaște această lume și valorile ei mai bine decât oricine.”

Tanti Prezentatoarea a împărtășit bucuria pe care a simțit-o când fiica ei i-a spus că este mentorul ei: „Am umblat prin toată lumea să-mi caut un mentor, până mi-am dat seama că mentorul e chiar la mine în ogradă”. Asta mi-a mărturisit Maya și, recunosc, m-a făcut să simt o bucurie imensă!”

Într-o altă postare, Mirela Retegan își aduce aminte cum a crescut fiica ei în casă cu Gașca Zurli:

„Maya a crescut în casă cu Zurli. Pentru că nu aveam bani să închiriez un sediu, în primii ani, la noi acasă era și biroul, și depozitul, și sala de repetiții, și locul de training…

Încă de la 5 ani a visat să fie pe scenă. Se îmbrăca în toate personajele și încerca toate activitățile.

Era îndrăgostită de picturile pe față așa ca, într-o zi s-a apucat să exerseze.

Nu știam de ce e așa de liniște în casă. Maya se antrena să devină animator. În cele din urmă, chiar a reușit și o bună perioadă de timp a ajutat fetele de la teatru pictând copiii (pe mânuțe), înaintea spectacolelor de la Clubul Țăranului”.

Citește și:

„Fetița Zurli mi-a adus vindecare.” Drama neștiută a lui Vero Căliman, celebra Fetița Zurli

„Mulți copii își trăiesc toată copilăria fără să fie văzuți.” Gáspár György explică de ce copiii poartă măști psihologice în fața părinților

Cele 29 de nevoi de bază ale copilului. Vezi câte puncte din listă bifezi

 

Sursa foto: Facebook Mirela Retegan

 

Vrei să afli ce fel de părinte ești?

Abonează-te gratuit la newsletterul nostru și primești pe email un exercițiu pentru a descoperi ce fel de părinte ești. PLUS articole exclusive, soluții la provocările tale și invitații la evenimente gratuite de parenting!

    Avem grijă de datele tale personale! Te poți dezabona oricând.

    Articole similare

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    INTRĂ ÎN COMUNITATE

    122,208FaniÎmi place
    295CititoriConectați-vă
    0AbonațiAbonați-vă

    Ultimele articole